Wie de schoen past …

Groot assortiment aan schoenenmerken in onze winkel in Gorinchem

Bij schoenenspeciaalzaak Van Camp vind je zowel dames- als herenschoenen van gerenommeerde merken. Schoenen die lang meegaan en waar niet alleen jij, maar ook je voeten blij van worden door een prettig voetbed en een fijne pasvorm. Een paar blitse stappers van onder meer Gabor, Van Bommel en G-Star heb je niet voor een paar tientjes, maar ze zijn het zeker waard. Wedden dat je nooit meer anders wilt?

Floris van Bommel, G-Star, Ecco, Gabor, Van Lier en meer

Van Bommel en Floris van Bommel

Van Bommel en Floris van Bommel

Wij verkopen zowel schoenen van de Van Bommel-lijn als de Floris van Bommel-lijn (de modieuzere, jonge lijn). De jongere lijn van het merk werd in 1996 gelanceerd en neemt alleen maar in populariteit toe. Bij Van Bommel staat inmiddels alweer de negende generatie aan het roer sinds Reynier Floris en Pepijn de zaak uit 1734 overnamen . Van Bommels zijn dus schoenen die altijd in de smaak vallen.

(Floris) Van Bommels zijn schoenen met een bijzondere twist. Vaak ook erg leuk in combinatie met een bijpassende riem.
 

Gabor

Gabor

Gabor is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kwaliteit. Modieuze damesschoenen met een uitstekende pasvorm. Het voordeel van dit schoenenmerk is dat de schoenen ook in halve maten verkrijgbaar zijn, zodat nóg meer vrouwen kunnen profiteren van de comfortabele modellen.

G-Star

G-Star

Het merk van Nederlandse bodem werd in 1989 opgericht. G-Star produceert niet alleen kleding, maar ook schoenen. Het schoeisel van G-Star heeft een unieke stijl en uitstraling. Het zijn zeker geen 13-in-een-dozijn-schoenen. Daarbij produceert G-Star hun producten op een zo duurzaam mogelijke wijze, voor ieder model: van sneakers tot boots. 

Ecco

Ecco

Schoenen van het Scandinavische merk Ecco komen uit Denemarken. Ze staan bekend als de meest comfortabele schoenen die je kunt kopen. Bijna iedereen vindt ze lekker zitten. De schoenen worden gekenmerkt door functionaliteit en eenvoud. Comfortabele schoenen van hoge kwaliteit. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie Ecco-schoenen voor zowel dames als heren.

Gaastra, Van Lier en Converse

Overig: onder meer Gaastra, Van Lier en Converse

Of je nu een sportieve schoen zoekt of klassiek maar modieus schoeisel. De merken die wij in onze schoenenspeciaalzaak verkopen, zullen je niet teleurstellen.