De nieuwe herfst- en wintertrends voor dames- en herenschoenen in 2020/21

Nu we nog aan het genieten zijn van een heerlijke Indian summer, voelen we allemaal de herfst langzaam dichterbij komen. En ondanks de wereldwijde coronacrisis hebben de modehuizen uiteraard niet stilgezeten. In veel opzichten zien we veel elementen uit de mode van de vorige winter terugkomen in het seizoen 2020/2021, zoals de lange cowboylaars en outdoorschoenen. Met andere woorden: praktisch is het toverwoord voor de schoenenmode van komend seizoen.

Laarzen, laarzen, laarzen

Laarzen mogen er helemaal zijn dit herfst- en winterseizoen. Of je nu all-in gaat met een paar kniehoge laarzen, met een smaakvolle, niet te grote hak, of dat je kiest voor de grote trend dit najaar: de cowboylaars, laarzen zijn een goede keus. Als al deze grote laarzen een beetje te veel voor je zijn, kun je ook kiezen voor smaakvolle enkellaarsjes in westernstijl of voor een paar chelseaboots, die dit jaar weer helemaal hip zijn. Vooral hoge en smalle chelseaboots zien we momenteel veel, in combinatie met een mooi jurkje of rokje.

Praktisch is het toverwoord
Dit herfst- en winterseizoen gaat vooral over praktisch. We zien dit al bij de laarzen, waarbij al te lange hakken not done zijn. Lage of brede hakken is wat we vooral zien bij de laarzen voor 2020/21. Een trend die de laatste jaren zichtbaar is en die dit jaar weer aan populariteit wint is de outdoorlook. Hypermoderne hikingboots met grove veters in natuurlijke tinten zoals bruin, beige en khaki. Ook outdoorsneakers en combinaties tussen bergschenen en sneakers zijn onderdeel van het straatbeeld deze winter. Over sneakers gesproken: uiteraard zullen deze nooit afwezig zijn in een hedendaagse garderobe. Vintage en retrosneakers zijn het helemaal komend seizoen.

De herfst- en winterkleuren van 20/21
Zwart en wit wordt zo veel mogelijk vermeden komend seizoen. Er is een trend te zien om alternatieven te bieden voor de klassieke winterkleuren zwart en donkerbruin. Ga je voor een basic kleur, kies dan voor natuurlijke kleuren zoals lichtere bruintinten of khaki. Wat we ook veel hebben gezien op de catwalks zijn schoenen in roest- en roodtinten. Of ga voor een paar mooie dieporanje laarzen. En natuurlijk de crocprints, die we vorig jaar ook al zagen.

Gaat u zich voorbereiden op uw look voor komende winter? Kom eens langs bij Van Camp Shoes in Gorinchem en bekijk ons aanbod.

0
Feed

Van Camp Shoes
Hoogstraat 5 
4201CA Gorinchem

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0183 - 63 11 63

 info@vancampshoes.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30

Dinsdag Gesloten

Woensdag - Vrijdag 09:30 - 17:30

Zaterdag 09:30 - 17:00